Programa lliure

«La música expressa allò que no pot ser dit, però que és impossible de silenciar. »
Victor Hugo, escriptor i poeta del Romanticisme francès.

PROGRAMA LLIURE

El nostre programa lliure t’ofereix gaudir de la música de forma flexible, pots triar entre una àmplia varietat d’instruments i practicar amb l’estil que més t’agradi.

PER A QUI ÉS EL PROGRAMA LLIURE?

Aquest programa està destinat a totes aquelles persones que volen rebre una educació musical adaptada als seus interessos i gustos personals, o basada en instruments que no formen part dels programes del Conservatori del Liceu. També oferim formació per a adults amb classes individuals adaptades.

QUÈ T'APORTA?

Et permet aprendre i practicar una àmplia varietat d’instruments, a un ritme totalment adaptat a les capacitats i nivells de cada persona. Si vols gaudir de la música sense més, és el programa perfecte per a tu.

Demana’ns més informació sense compromís!
ELS BENEFICIS DE LA MÚSICA

Saps que tocar un instrument és l’activitat més completa a nivell intel·lectual? Activa pràcticament totes les àrees del cervell, incloses les relacionades amb funcions visuals, auditives i motores.

"Sant Nicolau és l'escola on m'hagués agradat estudiar"

− Martí Parés

"M'agrada molt l'enfocament de la formació en música i so d'aquesta escola. Les classes són molt pràctiques i els professors molt professionals."

− Marc Vallespí